Cumartesi, Ağustos 24th, 2024

 

Beştepe Artletics’e Büyük Transfer

Yeni Kampüs Müdürümüz Naci Özonay Eğitim ve spor alanlarında başarılarla dolu bir kariyere sahip olan Naci Özonay; müthiş deneyimi ve vizyonuyla Beştepe Artletics Kampüs Müdürü olarak ailemize katıldı. Naci Hocamız, uzun yıllar boyunca birçok basketbol takımına liderlik etmiş, bir kolej takımını Türkiye Basketbol Süper Ligine yükseltmiş, Türkiye Basketbol Milli Takımı’nda yardımcı antrenörlük ve üniversite olimpiyatlarında baş antrenörlük yapmıştır. Naci Hocamız, başarılarla dolu koçluk kariyerinin yanında 10 yıl boyunca Bir Kolejde Lise Müdürlüğü görevini sürdürmüştür. Eğitime ve spora olan tutkusuyla tanınan, eğitimi sporsuz, sporu da eğitimsiz düşünemeyen Naci Özonay Hocamız, eğitim,Devamı


Binlerce Yıllık Eğitim Geleneği, Beştepe’de 10 Yaşında

Beştepe Yetenekler Ordumuzla birlikte yeni eğitim öğretim yılını karşılarken bu kez farklı bir heyecan yaşıyoruz. Cambridge Üniversitesinin bin yıllık geleneğinden güç aldığımız ve bu geleneğe yeni değerler kattığımız 10 yılı, başarıyla geride bıraktık. Kararlılıkla bağlı kaldığımız ideallerimiz ve bizimle aynı inadı sürdüren deneyimli öğretmenlerimizle, öğrencilerimize sadece akademik bilgi değil, aynı zamanda güçlü bir cumhuriyet bilinci kazandırdık. Cambridge vizyonu ve öğretmenlerimizin deneyimi ile onlarca yıl sonra da yenilikçi bir eğitim kurumu olacağımıza inanıyor, birlikte nice aydınlık nesiller yetiştirmeyi diliyoruz.  


Ulusal ve Uluslararası Başarı Yine Beştepe’de Buluştu!

Beştepe Koleji olarak öğrencilerimizi, hem Türkiye’nin hem de dünyanın önde gelen eğitim kurumlarına yerleştirebilmenin gururunu yaşıyoruz. YKS sonuçlarıyla fark yaratan, aynı zamanda dünyanın sayılı üniversitelerinden kabul alan öğrencilerimiz, şimdi gelecek hedeflerine çok daha yakınlar. Türkiye ve dünyanın en iyi üniversitelerinde, hayallerindeki geleceğe yol alan mezunlarımızın, daha iyi bir dünyanın aktörleri olacağına inanıyor; bu büyük başarıda emeği geçen tüm öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi ve ailelerini yürekten kutluyoruz!