Cumartesi, Şubat 10th, 2024

 

Başarımızı bu kez piyanoyla anlattık!

Öğrencimiz Alp CANSIZ, Royal Academy of Music’in ABRSM piyano sınavının Grade 1 değerlendirmesini Merit seviyesinde başarı ile geçmiş ve bizleri gururlandırmıştır. Alp’i tebrik ediyor, nice başarılar diliyoruz.


Parlayan Minik Balerinimiz!

Öğrencimiz Doğa ERDEM, eylül ve ocak aylarında iki aşamalı olarak seçmeleri gerçekleşen Devlet Opera ve Balesi Çocuk Balesi’nde 400 çocuk arasından seçilen 30 çocuk arasına girmeye hak kazanmıştır. Doğa; bu seneden başlayarak önümüzdeki senelerde de sahnelenecek temsillerde görev almak üzere, Devlet Opera ve Balesi Müdürü olan Tan Sağtürk ve ekibiyle birlikte çalışmalara başlamıştır. Öğrencimizi tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz.


Havuzdan Madalyalar Topladık!

7-8 Şubat 2024 tarihlerinde TOHM havuzunda gerçekleşen Okullararası Küçükler Ankara İl Şampiyonasında, gurur dolu dereceler elde ettik. Öğrencimiz Selin Dora ÖZKOÇ, üst üste elde ettiği derecelerle madalyalarına yenilerini ekledi. Selin, 50m ve 100m serbest yarışlarında, kendi yaş kategorisinin Ankara şampiyonu olurken, 50m serbest yarışta kendinden büyüklerle yarışarak genel klasman Ankara 3.sü olmuş ve bronz madalya kazanmıştır. Selin ayrıca; 50m sırtüstü yarışında kendi yaş kategorisinin Ankara 2.si, 50m kelebek yarışında kendi yaş kategorisinin Ankara 4.sü olmuştur. Yarışmaya katılan ve büyük emek veren öğrencilerimiz Selin Dora ÖZKOÇ, Arda SÖYLER ve Efe AĞBABAOĞLU’nuDevamı


Mor Yine Altınla Birlikte!

Tübitak tarafından düzenlenen “2202 Bilim Olimpiyatları Programı”nda Altın Madalya almanın gururunu yaşıyoruz! Öğrencimiz Umut Kağan Yazgan, 31. Bilim Olimpiyatları’nın birinci aşama sınavına başvuru yapan 14.625 öğrenci arasından 1. olmayı başardı. Matematik alanında altın madalya kazanan hazırlık sınıfı öğrencimiz Umut Kağan Yazgan’ı tebrik ediyoruz.  


Hızla Gelen Derece!

9. sınıf öğrencilerimizden Boran Doruk Adsay, World Cube Association tarafından düzenlenen “Say Hi Cubing in Ankara 2024 Rubik Küp Yarışması”nda 4X4X4 kategorisinde 47.70 ortalama çözüm süresiyle 2. oldu. Hızıyla fark yaratan Boran’ı tebrik ediyor, eğitim yolculuğunda da hızını hiç kaybetmemesini temenni ediyoruz.