Çarşamba, Nisan 12th, 2023

 

“Esrarengiz Testi” Yazar Söyleşisi

Kapadokya’nın gizemli yer altı dünyasından Japon kültürüne uzanan bir yolculuğun kitabı: Esrarengiz Testi Edebiyatın bizi eğlendirmenin ötesine taşıdığını, farklı duyguları tatmamıza fırsat verdiğini belirten yazarımız Koray Avcı Çakman 7. sınıf öğrencilerimiz ile keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi. Kitabı yazma sürecinden, karakterlerin özelliklerini seçmesinden, yaptığı araştırmaların kitap yazma sürecine nasıl katkı sağladığından bahseden Koray Avcı Çakman ile birlikte satırlar arasında neler keşfettiğimizi konuştuk.


Öğrencimiz Milli Dans Sporcusu

9. sınıf öğrencimiz Zeynep Özkaraduman ve partneri Baran Türkiye Dans Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen 2023 Yılı Türkiye Dans Şampiyonasında Latin Gençler kategorisinde Türkiye 2’ncisi, Standart Gençler Kategorisinde Türkiye 4’üncüsü olarak Milli Dans Sporcusu ünvanını almış ve bu yıl içinde yapılacak Dünya ve Avrupa Dans Şampiyonalarında ülkemizi temsil etme hakkı kazanmışlardır. Öğrencimizi tebrik ediyor, Avrupa ve Dünya Dans Şampiyonalarında başarılar diliyoruz.  


Takımımız Grup Müsabakalarına Yükseldi!

Yüzme takımı sporcularımız, 12 Yaş İl İçi Vize Müsabakasında toplamda 14 baraj geçerek grup müsabakalarına katılmaya hak kazandı. Değerli sporcularımızı ve antrenörlerimizi kutluyoruz.